Daily Stories

4. #Az

2019. szeptember 17. 14:47 - Daily Stories

A buszmegálló felé sétálok. Reggel 7:45 körül jár az idő, az iroda felé tartok. Az úton kocsisor áll. Megint dugó van, pedig korábban ez nem volt jellemző a környéken. Vajon csak egy lezárás, útfelújítás okozza ezt vagy ennyire megnövekedett itt is a forgalom? Nem lennék meglepődve, ha az utóbbiról lenne szó. Az elmúlt egy-két évben sokszor támadt az az érzésem, hogy egyre több az ember a városban. Ez érthető is, sok a munkalehetőség, jobb fizetési kilátások, mint vidéken.

Ekkor meglátom az utca végéről közeledni. Nehéz megállapítani a nemét, de vélhetően nő habár semmi nőisesség nem látszik rajta. 160 cm körüli, láthatóan túlsúlyos, de nem az az extrém kategória. A korát is nehéz meghatrozni kb. 40-50 éves lehet.  A koszos baseball sapka alól kilógó haja rövid, őszes, de nem teljesen ősz. Kissé előrehajolva, bicegve jár. Valószínüleg valami egészségügyi probléma lehet a hátával, lábával. A bőre szürkés és kisebb-nagyobb lilás, feketés foltok vannak rajta. Az arcán hosszú, ősz szőrszálak vannak elszórva.

Egyre közelebb ér. Már nincs idő átmenni az út túloldalára, el kell menjek mellette. Lépteimen gyorsítok. Amikor már közel jár hozzám, a fejemet elfordítom, a lélegzetemet visszatartom. Nem akarom beszívni a körülőtte lévő levegőt. Miután elhagytam, számolom a lámpaoszlopokat. Minimum három oszlopnyi távolságban szoktam csak újra levegőt venni.

Remélem, megint nem futunk össze egy darabig.  

shad.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dailystoriesblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1815113356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása